Home Tags Humanizmi

Tag: Humanizmi

Zonja Lubonja ne nevoje: Telefonata e Z. NERANXI, ishte drite ne...

Nga Atjana Lubonja Nuk kam pasur nderin ti shtrëngoj dorën! E kam pare veten ne TV , neper faqet e gazetave! I njoh vlerat e...

UNË NUK MUND TË JEM MIRË KUR TI JE KEQ

Nga Alfons ÇUPAJ Ne njerëzit përgjithësisht jemi egoistë. Nuk po arrijmë dot të mendojmë përtej hundës tonë. Shumica mendojmë vetëm për veten dhe në rastin...

Shqipëria e katërta nga fundi ne 142 vende për humanizëm…

ShqipÑ‘ria duket se është renditur e 83-ta në botë për nivelin e përparimit si shoqëri dhe mban këtë numër ne listën prej 142 vendeve...