Home Tags Zamira Cavo

Tag: Zamira Cavo

10 vecori të Fushatës elektorale;( Sipas mendimit tim)

Nga Zamira Cavo - Të gjithë kundër të gjithëve! Askush nuk është në opozitë dhe askush në pozitë! - Tri liderat e partive kryesore duan të...

Na lodhët! Nga Zamira Cavo

Ia arritët qëllimit: Na lodhët! 25 vjet që bëni sikur po vriteni me njëri tjetrin, 25 që e mashtruat popullin dhe bëtë si iu...

Letër e hapur për Ramën: Ky është momenti të dëshmosh se...

Profesoresha shume e njohur Zamira Çavo i bën thirrje kryeministrit Edi Rama që t’i japë një zgjidhje protestuesve të Zharrëzës, që prej 20 ditësh...

Na lodhët!

Nga Zamira Cavo Na lodhët! Ia arritët qëllimit: Na lodhët! 25 vjet që bëni sikur po vriteni me njëri tjetrin, 25 që e mashtruat popullin...

Zamira Cavo: Dy fjale per Ben Blushin!

I Dashur Ben! Sot nisi rrugetimi tuaj.Peshorja eshte simboli juaj! Eshte kjo peshore qe do mase rrugetimin tuaj, premtimet tuaja dhe do ballafaqoje rendesine e...

Letra e profesoreshës për kryeministrin: Edi kujdes, nuk je pronar i...

Letra e profesoreshe Zamira Cavo për kryeministrin: I dashur Edi, a e di pse nuk të kanë “duk” punët? “I dashur Edi, a e di...

Pronare e gazetare te medias me shume pergjegjshmeri

Nga Zamira Cavo Pronare e gazetare te medias, sikur te kontribuonit sadopak ne rigjallerimin e vlerave te kombit, Shqiperia do tu ishte me siguri mirenjohese! E...

Z Kryeminister uroj qe per propozimin e Fese ne shkolla, te...

Nga Zamira Cavo Të thërasësh në ndihmë fenë për të zgjidhur problemet e mëdha që ka koha, në dukje është hap pozitiv.Por Mungesa e një...

“Pashallarët e kuq” ne ditet e sotme

Nga Zamira Cavo “Pashallarët e kuq” jane kyetarët e partive shqiptare, të mëdha apo të vogla qofshin. Janë pashallarë në plot kuptimin e fjalës: ata...

Ne kohe krize priret te besohet me shume mashtruesi se sa...

Nga Zamira Cavo Ne periudha krize mes zerave qe luftojne per te verteten, per drejtesine e per ideale publike, gjen dhe -aventuriere qe sapo shikojne nje...