Home KRYESORE Ilir Kulla per zyrtarin e thirrur ne sherbim ushtarak ne Greqi

Ilir Kulla per zyrtarin e thirrur ne sherbim ushtarak ne Greqi

Ilir Kulla, eksperti i mirënjohur e ceshtjeve te sigurisë ne lidhje me rastin e drejtorit te kabinetit te ministrit te jashtëm Ditmir Bushati dhe thirrjen qe ai ka marre për te kryer shërbimin ushtarak ne Greqi ka dy zgjidhje. Sipas Kulles, nëse një zyrtar i larte thirret te shkoje ne shërbim ushtarak te detyrueshëm te një vendi fqinje te te cilit mban dhe pasaportën ai ka 2 zgjidhje:

E para te japë dorëheqje dhe te vazhdoje jetën e tij me shtetësi te dyfishte ku te doje . E dyta te lere shtetësinë e atij vendi dhe te vazhdoje rrogë-timin e karrierës se nisur.

“Me variantin një dore ne kadaif dhe një ne bakllava nuk ka ku te shkoje ne 2015”–  e mbyll statusin e tij Ilir Kulla ne Facebbok

Share: