Home KRYESORE Na shesin normale 11.000 leke te reja për çdo makine ministri…

Na shesin normale 11.000 leke te reja për çdo makine ministri…

Nga Besian Pesha

Keta janë përfundimisht te papare! Na thonë se harxhojnë ne dite rreth 11.000 leke te reja ne dite për çdo makine te çdo ministri. E keni te ai portali i qeverise. Kete na e shesin si një fakt normal shifrën prej 636.000 euro ne vit për 22 makinat e ministrave! Dhe na thonë pastaj qe kane gjetur një forme për ta zgjidhur këtë problem, duke e ulur shifrën ne 8700 leke ne dite për makine, leke te cilat duhet ti marre një shok i Rames se ashtu e ka një hall… Tani, 11.000 leke ne dite mirëmbajtje është vjedhje dhe e dimë te gjithë. Vetëm se kjo si vjedhje te paktën shkon ne disa xhepa, merr ca shoferi, ca xheneriku qe sajon faturat, cik shefi i shërbimeve mbështeteshe, cik financa e, sigurisht pjesën e luanit shefi i madh. Keta pastaj hane qofte, blejnë tollumba, qethen dhe pine ndonjë birre. Pra qarkullon paraja me pak fjale. Me këtë variantin e ri, leket vene shefi i madh-shefi i madh-banke jashtë shtetit. Si çdo gjë tjetër ne ketë vend se fundmi. Korrupsioni rritet, por paraja nuk qarkullon. E ka krize. Prandaj me mire ta lenë siç është. Se nuk behet me fjale për te luftuar korrupsionin, e qamë atë histori, tani behet fjale për te mbrojtur modelin e duhur te tij…

Share: