Home KRYESORE Atentatet në Paris, ISIS merr përsipër masakrat: 8 kamikazë në veprim

Atentatet në Paris, ISIS merr përsipër masakrat: 8 kamikazë në veprim

Sipas mediave boterore ISIS ka marrë përsipër atentatet në Paris: sipas një njoftimi të xhihadistëve, që është bërë publik nga Site, siti amerikan I kontrollit mbi propagandën islamike, atentatorët ”“ kamikazë në veprim në Paris kanë qenë 8.

“Një sulm o ushtarëve të Kalifatit, ka pasur si objektiv kryeqytetin e perversitetit, atij që mban flamurin e “kryqtarëve” në Europ딝, shkruhet në komunikatën e xhihadistëve. “8 vëllezër, me eksploziv në brez dhe armë, kanë pasur si objektiv zemrën e kryeqytetit francës: Stadiumin e Francës gjatë ndeshjes së dy vendeve kryqtare, Francës dhe Gjermanisë, në të cilën asistonte dhe budallai i Francës, Francois Hollande. Bataclan ku ishin mbledhur qindra idhujtarë në një festë perversioni së bashku me objektiva të tjera në zonat administrave X, XI dhe XII”

– thuhet ne deklaraten e xhihadisteve te cilen e emetuan te gjitha mediat boterore menjehere!

Share: