Home KRYESORE Shefqet Krasniqi për femrat që shkojnë në plazh: S’je tjetër përpos një...

Shefqet Krasniqi për femrat që shkojnë në plazh: S’je tjetër përpos një prostitutë!

Ish imami i Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi përmes një video thotë se shkuarja në deti është një prej harameve (mëkateve) më të mëdha për myslimanët, por dhe ato femra që shkojnë në plazh konsiderohen prostituta!

Gazeta Express raporton se nuk është hera e parë që Shefqet Krasniqi del publikisht me deklarata të tilla dhe, për më tepër, ofron nje videon ku ai predikon si ne kohet primitive! Ajo qe cudit me shume eshte fakti se si mund te kete njerez qe rrine dhe i degjojne predikime te tilla te cilave u ka ikur koha qindra vjet perpara nder shqiptare. Plazhet e Shqiperise te mbushur me qytetaret e Kosoves e demostrojne kete gje me se miri. Bregu i Shqiperise eshte edhe i Kosoves dhe serbet nese e duan duhet te kalojne nga shteti i pavarur dhe laik i Kosoves.

Share: