Home KRYESORE Tymoset hashash në klasë, 4 nxënëse shkojnë në spital

Tymoset hashash në klasë, 4 nxënëse shkojnë në spital

Një tjetër ngjarje e rëndë vjen nga ambientet e shkollës dhe që lidhet me konsumimin e lëndëve narkotike.

Sipas BW, ngjarja ka ndodhur në një nga klasat e shkollës së fshatit Bilaj të Fushë Krujës.

4 nxënëse të klasës së 8-të janë dërguar në spital me vështirësi në frymëmarrje. Sipas të njëjtave burime është konsumuar hashash në klasë.

Për shkak të tymit dhe erës së rëndë vajzat janë dërguar në spital

Share: