Home KRYESORE Cila është porosia që Berisha i dha Bashkim Finos në Kuvend…?

Cila është porosia që Berisha i dha Bashkim Finos në Kuvend…?

Në punimet e nxehta të Kuvendit, Berisha ka kapur veçmas deputetin dhe ish kryeministrin e vitit 1997, Bashkim Fino dhe i ka thënë privatisht: “Fol me të tutë ore Bashkim, dhe thuaji socialistëve, se siç e keni nis s’ju kap as Dhjetori…”

Fino është larguar i menduar nga kjo porosi e pa-kërkuar, që ngjan më shumë si kërcënim, nga ana e Doktorit…! Keshtu mendoni edhe ju…?

Share: