Home KRYESORE Agron Duka: Durrës, shkul pemë e mbill beton! Vajmedet…

Agron Duka: Durrës, shkul pemë e mbill beton! Vajmedet…

Kryetari i Partisë Agrare Agron Duka në profilin e tij privat në Facebook ka publikuar një video, ku shkulen pemët në Durrës, dhe gjithçka kthehet në beton.

Në statusin e tij Duka është shprehur i revoltuar: Durrës, shkul pemë e mbill beton! Vajmedet…

Share: