Home KRYESORE Koncerti “Sunny Hill”, Kosovë: pamje nga arrestimi i raperit kur ndezi mariuhanë...

Koncerti “Sunny Hill”, Kosovë: pamje nga arrestimi i raperit kur ndezi mariuhanë në skenë

Reperi me prejardhje shqiptare, Action Bronson mbgrëmë është arrestuar nga Policia e Kosovës, gjatë performancës së tij në festivalin “Sunny Hill” që është organizuar në Parkun e Gërmisë në Prishtinë.

Mirëpo gjatë kësaj nate ka ndodhur edhe një incident, pasiqë është arrestuar reperi me famë Action Bronson.

Bronson është arrestuar pasiqë ka ndezur një “joint” (marihuanë) në skenë dhe të njejtën substancë e ka hedhur në drejtim të publikut. Pas pak minutash ka reguar policia duke e arrestuar për ta dërguar në mbajtje.


360grade.al

Share: