Home KRYESORE Sevim Arbana: Vrasesi I Selenices produkt i kesaj shoqerie e vendi te...

Sevim Arbana: Vrasesi I Selenices produkt i kesaj shoqerie e vendi te cmendur!

Vrasesi I Selenices, nuk eshte i semure mendor, por nje produkt i kesaj shoqerie e vendi te cmendur.

Po te ‘germosh’ thelle ne historine e krimit makaber, do te shohim serish konfliktet per pronen. E nese flasim per pronen, na del serish ai ‘lugati’-shteti-drejtesia-ligji-ligjet famekeqe qe nisen me te carturin Berisha ne 1991, ligji famekeq 7501 dhe u bekua nga gjithe pasardhesit e tjere, madje socialiste.

Sot cmenduria ka arritur deri aty, sa goditen e vriten dhe engjejt.
Sara dhe Ledjoni, jane engjejt qe kurre s’do na falin kete cartje dhe krim qe vazhdojme ta mbajme si shoqeri, shtet, individ.

Nuk do jete i fundit ky vrases makaber!

Vrases te tjere jane gani te godasin te pafajshmit, pasi shteti, ligjet dhe gjithcka qe ve fre, jane inekzistente.

Share: