Home KRYESORE Apel i Komunitet Shqiptar për Abetare sepse Ministria e Arsimit indiferente!?

Apel i Komunitet Shqiptar për Abetare sepse Ministria e Arsimit indiferente!?

Shoqata shqiptare ne Greqi “Nene Tereza” me anën e një lajmërimi i kerkon komunitetit shqiptar te kudondodhur, për te ndihmuar femijet e emigranteve shqiptar ne Greqi.

Kerkesa e tyre konsiston qe ata te kontriubojne per te siguruar abetare, sepse po sipas tyre kjo ndodj pas nje indiferentizmi te Ministrise se Arsimit.

Shteti shqiptar i ka lene ne harese femijet tane ne emigracion dhe kjo u pa edhe per fillimin mesimor te 2018, ku deri me tash asnje përpjekje nuk është parë.

Jane mesuesit emigrante qe jane heronjte dhe Rilindasit e kohes qe gjejne kohe per te mesuar vullnetarisht gjuhen shqipe femijeve tane, por…

Shenim: Ne nje rast te tille ne jemi ne pritje te një përgjigje nga Ministria e Arsimit!

Share: