Home KRYESORE Berisha i nxjerr videon Ramës: Një debat si në spital psiqiatrik!

Berisha i nxjerr videon Ramës: Një debat si në spital psiqiatrik!

Nje debat si ne spital psiqiatrik!

Te dashur miq, ky debat nuk eshte zhvilluar nje nje spital psiqiatrik midis personelit mjeksor dhe nje te semuri ne krize skizoide por eshte zhvilluar ne mes nje pacienti dhe nje grupi gazetaresh ne nje studio televizive.

Ne video Kallam Deshtaku i pamjekuar ne krize paranoje shperthen ndaj gazetareve sepse ata i thone:
-Deputeti i tij Rrahman Rraja ka ndihmuar te birin Rexhep Rraja dhe se
-viktima XH M eshte ankuar edhe me pare ne rajonin e policise

Ndiqeni ketu shperthimin kafsheror te papermbajtur te te semurit psiqik te pamjekuar! sb

VIDEO/ Si shpërtheu në fyerja Rama ndaj gazetarve në “Dritare”


360grade.al

Share: