Home KRYESORE E THJESHTE, JA MEDIAT QE KANE PERFITUAR PARA NGA FONDI GREK

E THJESHTE, JA MEDIAT QE KANE PERFITUAR PARA NGA FONDI GREK

Nga Dritan Kaba

Kush media ka mbrojtur dhe i ka bere jehone pozitive takimeve te Bushatit dhe Kocias

Kush media ka thene qe marrveshja e detit eshte super!

Kush media ka goditur Presidentin e Republikes, se po vonon marrveshjen, me kerkesat e tij, konform Kushtetutes dhe vendimit te Gjykates Kushtetuese, per firmosjen e autorizimit per bisedime mes paleve

Kush media ka bere shkrime duke e paraqitur Presidentin si “inatçi”, xheloz per sukseset e Rames dhe plot epitete te tilla nga keto

Kush media dhe analist, nese mund te quhen te tille, ka shkruar opinione me justifikimet se po hiqet ligji i luftes dhe kjo eshte arritje e madhe, keshtu qe marrveshja per detin nuk ka asnje rendesi se ajo eshte me e mire se e meparshmja

Kush media ka pasqyruar vallet, puthjet “miqesore” dhe drekat me ushqim tradicional mes Bushatit dhe Kocias

Kush media nuk ka transmetuar denoncimet e opozites per “dhurimin” e zones ekonomike detare Greqise, dmth miliarda ton gaz dhe nafte

Kush media ka bere emisione per leverdine e marrveshjes qe do “ndryshoje” historine emarrdhenieve mes dy vendeve pas nenshkrimit te saj

Jane pikerisht mediat dhe “analistet” qe kane perfituar para nga fondi sekret i Ministrise se Jashtme te Greqise.

Me shpresen se tani do t’i vjellin ato.

Share: