Home KRYESORE Meta: Tregoj arsyen e mos dekretimit të Sandër Lleshit në seancë me...

Meta: Tregoj arsyen e mos dekretimit të Sandër Lleshit në seancë me dyer të mbyllura

Presidenti Ilir Meta përmes zëdhënësit, deklaron se kreu i shtetit është gati të sqarojë Parlamentin në një seancë me dyer të mbyllura për mos dekretimin e Sandër Lleshit në postin e ministrit të Brendshëm dhe pse ai përbën problem për sigurinë kombëtare.

Zheji: Sipas një kolegu, Ilir Meta është shprehur se jam i hapur të them arsyet e mos dekretimit në një mbledhje me dyer të mbyllura.

Gjokutaj: Të thashë në fillim që është informacion i klasifikuar.

Share: