Home KRYESORE Nora Malaj: Po bien kembanat per Ali Baben me hajduterit qeveritare

Nora Malaj: Po bien kembanat per Ali Baben me hajduterit qeveritare

Nga Nora Malaj

Po tani që këmbanat ranë! “.Të paekspozuart “ ekspozuan afęrën e qeverisë me zë e figurë. “Të paekspozuarit” bënë ekspozimin aferës më të frikshme , për grabitjen e parave të popullit. “Tę paekspozuarit” treguan se Ali Baba me hajdutët e tij , nuk mundet më të fshihet.

Këmbani bie për ata që kanë vesh, ata që duan një shtet të së drejtës, ata që drejtësinë e duhen për t’i dhënë qytetarëve të drejtën e tyre të patjetërsueshme.Kjo , protesta e studentëve , protesta e minatorëve , protesta e teatrit , janë paralajmerimi i fundit për të treguar se Shqipëria si vend i bekuar , nuk mund të lihet në duart të kësaj qeverisje të mallkuar.

Sot heronjtë e vendit janë studentët , qytetarët dhe treguan se Shqipëria është e shqiptarëve dhe e qytetarëve të saj!

Share: