Home KRYESORE Foto/ Zbulohet një nga “surprizat” e studentëve për kryeministrin.

Foto/ Zbulohet një nga “surprizat” e studentëve për kryeministrin.

Studentët vijojnë protestën tyre para Kryeministrisë, pas ndërprerjes së përkohshëm për shkak të festave të fundvitit dhe kthimit të tyre në shtëpi.

Ata kanë marshuar nga fakultetet e tyre dhe janë bashkuar para Kryeministrisë kur kërkojnë plotësimin e kërkesave të tyre, mes të cilave; uljen e tarifës së studimit, përmirësimin e kushteve në konvikte apo anulimin e ligjit të arsimit.

Si dje ashtu edhe sot, ata paralajmëruar për surpriza për kryeministrin Edi Rama, ndërsa ësthë zbuluar njëra prej tyre.

Ata kanë ideuar pankarta në formën e paketave, mbi të cilat shkruhet: “Dialogu me KM dëmton rëndë veten & njerëzit rreth teje”.

Për më shumë shihni fotot e mëposhtme:

Share: