Home KRYESORE Artisti Milot I Ftuar ne Museum ChoaYang ne Beijing !

Artisti Milot I Ftuar ne Museum ChoaYang ne Beijing !

Artisti italo- shqiptare Alfred Milot Mirashi bashke me artistin Italian Michele Stanzione, Galleristin fiorentin Niccolo Raugei te ftuar ne Chaoyang Museum of Urban planing, prezentojne italine ne kete evenimet te madh ne Beijing .

Ne kete ekspozite internazionale pervec tyre ishte edhe artisti kinez Liu Ruowang dhe 15 artiste te tjere nga disa vende te tjera te botes.

Ne kete ekspozite pervec ketyre artisteve te rendesishem Global ndodheshin te ftuar mbi 100 femije te talentuar nga e gjithe Kina.

Kina me 1 miliard e 450 milion banore gjithmone e me shume eshte vendi ku bota bene paraden e saj per te qene gjithmone ne kontakte me kete kontinente te ri ku aspekti ekonomiko-kulturor ecen i pandare.

Nepermjet artit e sidomos imazheve ky kontinente eshte kthyer gjithmon e me shume ne nje qendren globale te investimeve kulturore.

Share: