Home KRYESORE Ambasadorja Lama nuk dorezohet! Kerkon te raportoje ne Komisionin e Jashtem.

Ambasadorja Lama nuk dorezohet! Kerkon te raportoje ne Komisionin e Jashtem.

Te nderuar miq,

Nga Alma Lama

Me date 10 qershor i kam derguar nje leter kryetares se Komisionit per Pune te Jashtme te Kuvendit te Kosoves znj. Osmani- Sadriu ku kam kerkur per te raportuar para tyre per punen time si Ambasadore ne Itali dhe per largimin e parakohshem, i cili ishte nje hakmarrje primitive politike, por me pasoja dhe deme ne interesat e shtetit.

Te njejten leter kam kerkuar nga Kuvendi qe ti shperndahet anetareve te komisionit.

Megjithese fillimisht me njoftuan se do te me prisnin ne komision me date 16 korrik tashme me njoftuan se eshte anulluar sepse shumica e anetareve te komisionit nuk mund te marrin pjese. E mbledhja qenka shtyre per sesionin vjeshtor.

Pervecse nje sjellje jo serioze, une kete e konsideroj bojkot dhe frike te deputeteve per tu perballur me te verteten.

Po te ishin ne nivelin e detyres keta deputete me siguri do te me kishin thirrur vete per raportim ose se paku do ta kishin marre ne pyetje ministrin e jashtem, i cili ka qene disa here ne raportim para ketij komisioni.

Sa per mua, thjeshte desha tia bej edhe nje sherbim tjeter shtetit te Kosoves, perndryshe platformat per te thene te verteten jane te pafund.

Dhe tashme une jam nje qytetare e lire, pa asnje funksion publik qe kam mundesi ta mbroj veten nga sulmet e paskrupullta, shpifjet e neveritshme qe mu bene gjate gjithe kohes qe isha ne detyre, per interesa meskine e ne kundershtim me cdo etike institucionale e shteterore.

E Komisionit ju rrite ndera per sesionin vjeshtor….

Ps. Ne menyre qe te mos krijohet konfuzion, prej dje une nuk jam me ne detyre.