Home KRYESORE NË PARAJSËN TOKËSORE TË EROSIT. Nga Rita Petro

NË PARAJSËN TOKËSORE TË EROSIT. Nga Rita Petro

Krah për krah shkojmë me të dashurin duke shkelur lehtas mbi barin e butë…

kujdesemi mos shtypim asnjë milingonë apo kërmill me guaskën në shpinë…

ai këput lule e m’i rrethon rreth qafës…

unë këpus gjethe e ia rrethoj rreth kokës…

ai pi ujë dhe ma derdh brenda gojës…

unë kafshoj një mollë dhe kafshatën ia fut në gojë…

Ai më përqafon e më drithëron aty te burimi… futet brenda meje aq bukur e bëhemi një…

lëvizim në sinkroni trupat në barin e butë në kërkim të spermës…

  • Cili vallë është sekreti i burimit tënd që nuk shter asnjëherë?

Kryqëzohemi në lëndinë mbi njëri-tjetrin…

rrimë ashtu gjatë…

njëri me sytë nga qielli e tjetri me sytë nga bari dhe pastaj ndërrojmë pozicionet…

një re e bardhë rrëshqet në qiellin e kaltër…

një nusepashkë kërcen mbi fijet e larta të barit…

kur vjen nata hëna na derdh mbi trupat lakuriq dritën e argjendtë…

dhe përsëri dashurohemi deri në orgazëm…

bulkthi shoqëron psherëtimat tona në ekstazë…

flemë mbi krahët e njëri-tjetrit dhe shohim të njëjtën ëndërr…

lundrojmë në të njëjtin drejtim lumi mbi të njëjtën barkë…

vetëm se ti me lopatën e djathtë unë me të majtën…

lundrojmë të arrijmë te burimi i përjetësisë dhe ah, ç’lumturi…

jemi pikërisht aty…

Share: