Home Gjeo-Ekonomia Një takëm politikanësh shqiptarë, që na turpërojnë!

Një takëm politikanësh shqiptarë, që na turpërojnë!

Nga Shaban Murati

Janë një takëm politikanësh shqiptarë në Ballkan, të cilët janë gati të bëhen theror për Serbinë. Një provë e re erdhi sot me nënshkrimin në fshehtësi në Podgoricë nga kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç, dhe patriarku i kishës serbe Porfirije të marrëveshje së turpshme të qeverisë së Abazoviçit me Kishën Ortodokse Serbe, marrëveshje që godet pavarësinë kombëtare, identitetin kombëtar, historinë kombëtare dhe Kishën Ortodokse Kombëtare të Malit të Zi.

Share: