Home KRYESORE Stambolli, aty ku shqiptarët kanë bërë ligjin

Stambolli, aty ku shqiptarët kanë bërë ligjin

0

Stambolli i sotëm, ose Konstandinopoja e dikurshme është një qytet mes orientalit dhe perendimit që magjeps çdo turist. Këto foto në fakt na kthejnë pas një kohë në 1890 kur Konstandinopoja ishte nën drejtimin e Sulltanit./BotaSot

Këto janë disa foto të rralla  të përpunuar me ngjyra. Shqiptarët kanë dhënë një kontribut të madh në Stamboll dhe në qeverinë e tij. Sot në këtë qytet, jetojnë me miliona shqiptarë.

Share:
Reklama juaj