Home KRYESORE Loja e çuditshme Koreane e cila po çmend rrjetin (360video)

Loja e çuditshme Koreane e cila po çmend rrjetin (360video)

Koreanët përherë kanë sjellë inovacione në television me lojërat e tyre për të kënaqur publikun. Shpikja me e fundit është loja ku femrat sillen si mace, dhe meshkujt u plotësojnë tekat e tyre.

Shikoni videon më poshtë për të mos e humbur këtë çudi/360grade.al

Share: