KRYESORET

Gazetari Collaku: Arreste te reja?!?!

Nga Basir Collaku Nezar Seiti, rrefimi neser ora 14 ne Catania, bashkepunimi qe alarmon Tiranen!! Arreste te reja?!?! Nezar Seiti, i ashtuquajturi "fnancieri" i bandes "Tahiri-Habilaj"...

QASJE POLITIKE

Gazetari Collaku: Arreste te reja?!?!

Nga Basir Collaku Nezar Seiti, rrefimi neser ora 14 ne Catania, bashkepunimi qe alarmon Tiranen!! Arreste te reja?!?! Nezar Seiti, i ashtuquajturi "fnancieri" i bandes "Tahiri-Habilaj"...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Gazetari Collaku: Arreste te reja?!?!

Nga Basir Collaku Nezar Seiti, rrefimi neser ora 14 ne Catania, bashkepunimi qe alarmon Tiranen!! Arreste te reja?!?! Nezar Seiti, i ashtuquajturi "fnancieri" i bandes "Tahiri-Habilaj"...

SPROVA LETRARE

Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj

Vjollca Dibra Universiteti i Prishtinës dhe Prizrenit AI, TJETRI NË LETËRSI (Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj’t, botuar nga Onufri, Tiranë 2017) E para gjë që më ra...

POEZI

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME