KRYESORET

Pse Shqipëria, ku Collomb (Ministër i brendshëm francez) shkon të premten,...

Artikull i "Huffington Post" i gazetares Jade Toussay Përktheu Diana Skrapari Është një vend për të cilin flitet pak, por komuniteti i të cilit vazhdon të...

QASJE POLITIKE

Pse Shqipëria, ku Collomb (Ministër i brendshëm francez) shkon të premten,...

Artikull i "Huffington Post" i gazetares Jade Toussay Përktheu Diana Skrapari Është një vend për të cilin flitet pak, por komuniteti i të cilit vazhdon të...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Opinion publikon dokumentin: Menaxhimi i çuditshëm i Audit të Tahirit nga...

Në studion e emisionit “Opinion” është publikuar një dokument, i cili edhe një herë ve theksin ne përdorimin e makinës së Ministrit Tahiri nga vëllezërit...

SPROVA LETRARE

Përtej vështrimit… Nga Thomaidha Tanuçi Cullufe

Ajo ditë dhjetori po trokiste aq mrekullisht. Kishte ditë që zgjoheshe me një ndjenjë të përzierë dimërore dhe pranverore bashkë e kur shkelje mbi gjethet...

POEZI

LAJMET E FUNDIT

APPROCCIO ITALO ALBANESE

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME