Home KRYESORE Ministri Klosi do organizoje ne 25 dite 25 vjetorin e 8 dhjetorit…

Ministri Klosi do organizoje ne 25 dite 25 vjetorin e 8 dhjetorit…

Nga Shenasi Rama

Ja, doli edhe ministri Klosi dhe tha se ne 25 vjetorin e saj, do te bëhen 25 aktivitete ne 25 pese dite kushtuar datës 8 dhjetor, Ditës se Rinise, “qe ndryshoi Shqipërinë”. Aksioni me goditje te përqendruar lajmërohet vetëm pese dite para se te filloje…. Ore mbani 25 dite zie për çka i keni bere këtij kombi e shteti këta 25 vjet… Lëvizja Studentore nuk ka te beje asgjë me këtë qe ka ndodhur dhe 25 vjet me vone, ajo ëndrra e jone për një shtet-komb shqiptar është serish zgjidhja… edhe për këto 25 vjet shkatërrim krim e degjenerim…

Share: