Home KRYESORE Due me fitue Kosova, natyrisht!

Due me fitue Kosova, natyrisht!

Nga Halil Matoshi

Shpend Ahmeti –megjithate sot pasdite vendosi edhe flamujt kosovare ne Prishtine…

Duke qene se shume kosovare nuk e dijne se atdheu per secilin asht ni shtet i lire, po ua rikujtoj se secili shtet i lire dhe i barabarte e ka edhe kombetaren e vet ne futboll (aty ku kultivohet kjo loje.)

Po ua rikujtoj sekendejmi qe mos ekspozimi i flamurit kombetar te Kosoves ne kohen kur Kosova kerkon afirmim ne bote asht hipokrizi dhe thjesht marrezi!

Ky terbim etnonacionalist deshmon injorancen e shume zyrtareve kosovar ne radh te pare dhe mungesen e dashurise per kete vend.
Pra Shpend Ahmeti duke ekspozuar vetem flamujt e Shqiperise provokoi fillimisht qytetaret por ne fund e korrigjoi gabimin dhe i vendosi edhe ata te Kosoves…

P.S.

Loja duhet te jete fer poashtu edhe tifozerite, mirepo duhet qe futbollistet te dhurojne spektakel per shikuesit e ksaj loje, ngase edhe mehalla me mehallen tjeter kur luan ka rivalitet e leje ma shteti me nje shtet tjeter…
Due me fitue Kosova, natyrisht!

Share: