Home I pakategorizuar Hajdari: Per Drejtesine faji i politikes, te huajt garanci e reformes.

Hajdari: Per Drejtesine faji i politikes, te huajt garanci e reformes.

Gazetari Mustafa Nano ne Zululand trajtoi Reformen në Drejtësi ku pati të ftuar avokatin e njohur Artan Hajdari. Biseda ne dtudio ka qenë e fokusuar në gjendjen e drejtësisë shqiptare sot dhe nevojën urgjente për reformim, – gjë për të cilën të gjithë bien dakord tha avokati i njohur qe i pyetur nga Nano sesi e sheh angazhimin personal të diplomatëve të hauj në Shqipëri, konkretisht të ambasadorit Lu, Hajdari u përgjigj se dexhenerimi i Drejtesise eshte faji i politikes dhe nderhyrja e nderkombetareve eshte nje garanci per realizimin e kesaj reforme.

Share: