Home KRYESORE Hetimet: Vezet me dy të kuqe!

Hetimet: Vezet me dy të kuqe!

Nga Ylli Dylgjeri

Po dalin fakte të reja lidhur me vezët që u hodhën sot gjatë mitingut Kryeministrinë.

Vezët dalin kryesisht me dy të kuqe.
Prodhuesi mëndjehollë, (pjesmares me fjalim) eshtë treguar i kujdesshëm në donacion edhe për arsye te kostos ekonomike.

Opozita me një një vezë ka “vrarë dhe goditur njëherësh dy zogj”, pamvarsisht se shenjat dhe kahu i goditjes janë vetëm në godinën e qeverisë.
Hetimet vazhdojnë…

Share: