Home KRYESORE Myslimanet e Zvicres duan heqjen e kryqit nga flamuri

Myslimanet e Zvicres duan heqjen e kryqit nga flamuri

Shtetasit myslimanë në Zvicër po kërkojnë që të hiqet kryqi i bardh në flamurin zviceran, sepse sipas tyre simbol i krishterë dhe “nuk përkon në Zvicrën e sotme multikulturore”, shkruan ne portal sviceran! Grupi mysliman i cili qëndron prapa kësaj ideje quheshkan “Të dytët”, dhe kanë filluar një fushatë në tetor të vitit të kaluar, për tu kerkuar qytetarëve te Zvicrës që të ndryshojnë flamurin në diçka që është më pak ofensive ndaj myslimanëve.

Share: