Home KRYESORE Aktori i njohur Pro ndarjes se Britanise nga BE

Aktori i njohur Pro ndarjes se Britanise nga BE

Aktori i mirenjohur britanik dhe dy herë fituesi i çmimit Oskar, Maikëll Kein, ka deklaruar se Britania duhet të largohet prej Bashkimit Evropian (BE), nëse  sipas tij, vendet e BE-së dështojnë për të zbatuar reformat brenda bashkimit, ashtu siç kërkohet nga autoritetet në Londër. “Ne duhet të largohemi nga BE-ja nëse nuk ndodhin ndryshime të rëndësishme”, – tha Kane që kështu përbën personin e parë nga bota e kulturës se Britanise që shprehet për anëtarësimin e Britanisë së Madhe në BE.

Share: