Home KRYESORE Valbona Peraj : Myslimania që shkon në Kishë!

Valbona Peraj : Myslimania që shkon në Kishë!

Nga Era Cela

Këngëtarja brilante shkodrane Valbona Peraj dhe pse myslimane ka thyer tabunë duke shkuar në një nga kishat e USA, ku ka ndezur qiri për të gjetur pak qetësi shpirtërore .”Edhe pse jam myslimane, ndezja e qirinjve në kishë më bën të ndihem mirë” – është shprehur këngëtarja Peraj. “Ndodhem NEW YORK për disa koncerte dhe kisha pak kohë të lirë dhe vajta për të ndezur një qiri dhe pse unë jam myslimane por mendoj se e rëndësishme është të gjejmë qetësinë pasi një lloj jemi si myslimane dhe katolikë. Bona kohët e fundit po korr një sukses dhe ajo duket se po e shijon mjaft mirë prej mujash ndodhet për një tur koncertesh në qytete të ndryshme të USA.

Share: