Home KRYESORE Kandar Berishen kryeminister-dje. Ramen- sot. Them qe Rama ja merr ne kohe...

Kandar Berishen kryeminister-dje. Ramen- sot. Them qe Rama ja merr ne kohe televizive…

Nga HABERET E MITROS

Plakat shume zevzeke kete pranvere, edhe pse qeverisen nga socialistet. Por sa dolli dielli dhe Rama shpertheu me gershere ne dore. Ne Vlore, ne Koplik, ne Berat, Myzeqe. Njesoj si Berisha. Po vertetohet profecia e Frojdit. Dy gjera ka ne brendesi fara njerezore. 1. Etje per seks. 2. Etje per tu dukur. Bile e dyta ja merr te pares.

Nuku me besoni? Vini ne kandar Berishen kryeminister-dje. Ramen- sot. Them qe Rama ja merr ne kohe televizive. Berisha e mund ne kohe noti. Por Rama ben cben dhe e vervit ndonje top ne kosh?! Per re mos mbetur pas Berishes, de.

Share: