Home FOTO SA 1000 FJALE Tirana ne Foto…

Tirana ne Foto…

Kryeqyteti i Shqiperise, Tirana ne foto ku tregohen zhvillimi marramendes dhe qe ka nevoje per me shume planifikim dhe rregull urbanistik.

Share: