Home KRYESORE “Skandal”: Prifti “kapet” duke u puthur me murgeshën! (Video)

“Skandal”: Prifti “kapet” duke u puthur me murgeshën! (Video)

Kjo kamerë e fshehur shfaq dy të maskuar si priftë dhe murgeshë duke u puthur. Shikojeni reagimin e njerëzve kur i shohin ata. Kaq te ndershem jemi?! Kaq te moralshem jane, apo sillen keshtu per sy e faqe!?

Share: