Home KRYESORE Skandaloze/Foto nga plazhi turistik i Shengjinit!!

Skandaloze/Foto nga plazhi turistik i Shengjinit!!

Foto u soll ne redaksine e Perqasje.com per te sensibilizuat institucionet e shtetit dhe per te reahuar sic duhet. Pyetje eshte nese ka shtet!?i

Si rrine pushuesit ne mes mbeturinave te cilat edhe rrugen e kanr mbuluar!  Levizni o pushtetare nga karrigia e i sherbeni detyres per te cilen jeni zgjedhur dhe per qytetaret nga taksat e te cileve paguheni. Shumemiq nga Kosova dhe te huaj Gjermania, Polonia e Zvicera me thone se deti e vendi shumr i bukur por shume pis ambienti per rreth’ – na shkruan qytetari.

 

Share: