Home KRYESORE Nano: Politika e sotme një biznes pa pasion

Nano: Politika e sotme një biznes pa pasion

Ish-kryeministri Fatos Nano ka rrëfyer në një bisedë me gazetarin Blendi Fevziu ndjeshmëritë e një politikani, i cili pas një kohe të gjatë në pushtet, përballet me mosmirënjohjen e atyre që vetë ka promovuar. Fatos Nano tregoi ndjeshmëritë e largimit nga politika dhe raportet me bashkëpunëtorët dhe miqësitë e ruajtura. Nano tha se politika e sotme eshte tashme biznes pa pasion!

Share: