Home KRYESORE Presidenti iranian: Parandalimi i mëkatit, është detyrë e policisë! Bo! ti japësh...

Presidenti iranian: Parandalimi i mëkatit, është detyrë e policisë! Bo! ti japësh policit detyrën e Zotit!

Presidenti Iranian, Hasan Rohani ka kritikuar policinë që ka përdorur dhunën kundër grave që nuk respektojnë zakonet e islamit, kur bëhet fjalë për veshmbathje, por nga tjetër sipas tij edhe kjo është detyrë e tyre!

Rohani tha se “promovimi i virtytit dhe parandalimi i mëkatit, që është gjithashtu detyrë e policisë, por përdorimi i dhunës është jopraktike”, por nuk mendojne keta njerez qe ti japesh Detyren e Zotit disa vdekatareve qe jane mekatare si gjithe te tjeret, ndoshta eshte mekati me i madh ne toke?!

Zoti, nëse ekziston vërtete është Persosmeria dhe ta limitosh Atë tek disa gjynahqarë njësoj me vdekatarët e tjerë, padyshim shtyjmë ne mëkat dhe mëkati me i madh do u bie te pareve atyre qe urdhërojnë një gjë te tille!

Share: