Home KRYESORE Aida Hoxholli ne “Vjeshta e Arte …”

Aida Hoxholli ne “Vjeshta e Arte …”

Aida Hoxholli njhet si nje person publik me sensibilitet human dhe tashme ajo gjendet edhe ne nje projekt tjeter social ne ndihme te te moshuarve, brezit i cili ka dhene kontribute maksimale ne shoqeri dhe sot si kudo ndihet edhe me ne nevoje.

Hoxholli ne faqen e saj ne facebook na beri me dije se tashme kane menduar qe me broshure qe eshte botuar ne kuader te Projektit “Iniciativa per perfshirje sociale te te moshuarve” do ju vije ne ndihme për përkujdesje praktike dhe eficente te moshuarve ne shtëpi dhe ate kane menduar ta quajne “Vjeshta e Arte”.

Ne fakt, vetem eshte prezantuar si projekt – tregon Aida duke ju referuar bashkëpunimit me Qendren Shendetesore Nr 5 ku me te moshuarit e asaj zone dhe me ndihmën e Drejtorit te qendrës Dr. Edis Kola, por dhe presidentit te Unionit Shqiptar te kujdesit per te moshuarit, z. Skender Dule dhe si anëtare e këtij Bordit edhe vete Aida Hoxholli te pranishmeve u eshte prezantuar broshura e botuar dhe ata jane orientuar si ta perdorin me mire ate.

Sipas Aida Hoxhollit mendohet ta perhapim kete broshure mjaft te dobiishme edhe ne Qendrat e tjera Shëndetësore te Tiranes.

Te gjithe te moshuarit mund ti referohen kesaj broshure duke klikuar kete link ketu.

Share: