Home KRYESORE Foto-Lajm/ Studentët mblidhen sërish tek Kryeministria

Foto-Lajm/ Studentët mblidhen sërish tek Kryeministria

Një grup studentësh janë tubuar përpara selisë së qeverisë paraditen e kësaj të hëne. Edhe pse u deklaruar se protesta e studentëve do të ndërpritet për festa dhe do të rifillojë në janar, disa prej studentëve duket se “nuk janë dorëzuar”. Ata vazhdojnë të qendrojnë para kryeministrise deri ne plotesimin e të gjitha kerkesave nga qeveria.

Share: