Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Ju pelqen qe ushqimin ta shoqeroni me pije te...

Sugjerimet e Shijes: Ju pelqen qe ushqimin ta shoqeroni me pije te vecanta?

Kjo sake eshte shija qe ju ka munguar!

SAKE – Sho Chiku Bai, Jummai Classik, Alkohol: 15% Vol

Klima e ngrohte e Kalifornise, dhe orizi special i perzgjedhur Kalifornian i grades me te larte dhe ujrat e pastra te Maleve Sierra Nevada kombinohen per te krijuar kushtet ideale per prodhimin e shijes se persosur te Sakese Sho Chiku Bai.

Kjo eshte Sakeja e Stilit Tradicional me shije te bute dhe te balancuar mire. Shija theksohet me teper kur sherbehet e ngrohte. Shoqeron ushqime si: mish ose peshk zgare, sushi, tempura, teriyaki, gjithe ushqimet japoneze dhe shume te tjera aziatike

E gjeni tek dyqanet e rrjetit Neranxi ne paketim 1.5 L

Share: