Home KRYESORE Kryeministri, si pergjigje ndaj Metes, delegon Gent Cakajn në krye të ministrisë...

Kryeministri, si pergjigje ndaj Metes, delegon Gent Cakajn në krye të ministrisë së Jashtme

Kryeministri Edi Rama, të mërkurën, gjatë ceremonisë së marrjes së detyrës si ministër i Jashtëm, ka treguar se nuk do të jetë ai që do ta drejtojë këtë institucion, por Gent Cakaj.

Është fjala më e shkurtër në jetën time. Unë në funksionin tim si ministër i Jashtëm i delegoj zotit Gent Cakaj drejtimin e kësaj ministrie dhe përfaqësimin në institucionet ndërkombëtare”,- u shpreh Rama qe tregon se e ka marre si sfide personale me presidentin Ilir Meta.

Rama nuk pret ta vendose gjykata kush ka te drejte, por vepron personalisht dhe jo institucionalisht! Keshtu duket do ta beje shtetin kryeministri yne…

Share: