Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: BUKA VITASAN – ZGJIDHNI MIRËQENIEN

Sugjerimet e Shijes: BUKA VITASAN – ZGJIDHNI MIRËQENIEN

BUKA VITASAN LGI (me indeks te ulet glicemik) – ZGJIDHNI MIRËQENIEN

Buka me shumë drithëra dhe fara, me tregues glicemik të ulët dhe përmbajtje të lartë fibrash dhe gjithashtu me sojë të pasuruar me isoflavoni.

VITASAN BREAD LGI është testuar pranë autoritetit të njohur si instituti “Funcional Food Centre Oxford

Brookes University”, sipas proçedurave të standartizuara në bashkëpunim me metodën ISO 26642:2010

“Food Products Determination of the glycaemic index (GI) and recomendation for food classification” si dhe ka fituar çertifikatën si “Ushqimi me tregues të ulët glicemik” – GI VALUE 48 (LOW).

Jepi regjimit tënd ushqyes një tjetër drejtim duke zgjedhur VITASAN BREAD LGI, një bukë me tregues të ulët glicemik, shumë e shijshme dhe e pasur me përbërës të çmuar. Paketimi: Thase 10kg

E gjeni ne rrjetin e dyqaneve Neranxi per profesioniste!

Share: