Home KRYESORE Mjeku polemist: dhuna eliminohet me reforma, jo polici.

Mjeku polemist: dhuna eliminohet me reforma, jo polici.

Me vjen shume keq dhe me duket shume qesharak justifikimi i kolegeve te mi , qe rregullin dhe kundra dhunen neper spitale e kerkojne ke policia dhe jo tek reformimi dhe organizimi i shendetesise.

Ato harrojne qe ne ‘97 kur shteti ra ,askush nuk i preku mjeket. Ato nuk kane kurajo te thone qe eshte shteti qe kundrave pacientet e familjaret kundra mjekeve nepermjet prapagandave.

Pyetjeve ne celular, a u marrin para mjeket, ku gjoja shteti mban krahun e pacienteve.

Si do tu pergjigjen koleget faktit qe ne strukturat private qe nuk udhehiqen nga rilindasit, nuk ka dhune…?

Share: