Home KRYESORE “Oligarkët e sindikatave” – Mbi 2 miliardë euro prona në duart e...

“Oligarkët e sindikatave” – Mbi 2 miliardë euro prona në duart e sindikatave

Top Story solli në këtë dokumetar problemet që sot ka sindikalizmi në Shqipëri. Në fokusin e këtij dokumentari janë pronat e sindikatave, lidhja e tyre me politikën dhe mungesa e vëmendjes së tyre për punëtorët.

“Oligarkët e sindikatave” – Mbi 2 miliardë euro prona në duart e sindikatave

Share: