Home Approccio Italo Albanese Neranxi, në 30 vjetorin e saj, organizon Panairin NERANXI FOOD FESTIVAL 🇦🇱🇮🇹

Neranxi, në 30 vjetorin e saj, organizon Panairin NERANXI FOOD FESTIVAL 🇦🇱🇮🇹

🇦🇱Kompania Neranxi, në 30 vjetorin e saj, organizon Panairin NERANXI FOOD FESTIVAL
në datat 27 dhe 28 Nëntor 2021.

Kemi nderin tju ftojmë në panairin e vetëm të këtij lloji në Shqipëri!
Neranxi Food Festival organizohet në ambjentet e Institutit Kulinar Neranxi dhe fton të bëhen pjesë të gjithë specialistët e kulinarisë dhe ata që operojnë në sektorin e turizmit,
që të njihen me risitë e sezonit vjeshtë-dimër 2021.

Këtë vit Kompania Neranxi prej 2 vitesh mungesë për shkak te situatës së Covid 19, nëpërmjet chef-ave dhe specialistëve më të mirë të kompanive europiane që përfaqëson,
do të demonstrojë produktet dhe risitë e sezonit përgjatë ditëve të panairit.

Ejani dhe ju të pasuroni njohuritë mbi profesionin e kuzhinierit, pasticierit, picajolit, bukëpjekësit, barmanit, çokolatierit, HORECA-s etj.

Panairi zhvillohet në ambjentet e “Institutit Kulinar Neranxi”
datë: 27-28 nëntor 2021, ora: 10:00-18:00
Prezenca juaj do t´i nderonte!

🇮🇹Azienda Neranxi, nel suo 30° anniversario, organizza il 27 e 28 novembre 2021 la Fiera NERANXI FOOD FESTIVAL
.
Abbiamo l’onore di invitarvi all’unica fiera del genere in Albania!

Neranxi Food Festival è organizzato nei locali del Neranxi Culinary Institute e invita tutti gli specialisti culinari e gli operatori del settore turistico gastronomico a partecipare, per conoscere le novità della stagione autunno-inverno 2021.

Quest’anno l’Azienda Neranxi mentre è stata assente da 2 anni a causa della situazione del Covid 19, rientra attraverso i migliori chef e specialisti delle aziende europee che rappresenta e, dimostrerĂ  i prodotti e le novitĂ  della stagione durante i giorni della fiera.

Vieni ad arricchire le tue conoscenze sulla professione di chef, pasticcere, pizzaiolo, panettiere, barista, cioccolatiere, HORECA, ecc.

La fiera si svolge nei locali dell'”Istituto Culinario Neranxi”
data: 27-28 novembre 2021, ora: 10:00-18:00

La tua presenza ci onorerebbe!

Share: