Home KRYESORE Shkarkimi i Arben Ahmetajt/ Sarkazma e Andi Bejtjes

Shkarkimi i Arben Ahmetajt/ Sarkazma e Andi Bejtjes

Shkarkimi i Arben Ahmetajt nga posti i zëvendëskryeministrit është lajmi që po dominon vemendjen publike.

Gazetari Andi Bejtja ka bërë një sarkazëm thërresë me këtë shkarkim.

“Ky shkarkimi i Ahmetajt sot qe si historia e atij korçarit që shkoi për të bërë njoftimin e vdekjes së babait, i thanë që njoftimi paguhet për fjalë dhe ky për të kursyer lekë te njoftimi i vdekjes, shkruajti: “Raqka vdiq, shesim Fiat Panda”…,” shkruan Bejtja.

Share: