Home KRYESORE Neranxi: Demokracia në këtë vend është në rrezik! Kemi prekur fundin!

Neranxi: Demokracia në këtë vend është në rrezik! Kemi prekur fundin!

Biznesmeni i sukseshem Nikollaq Neranxi i cili, duke marre shkas nga ngjarjet ne Himare ku shoqata Komuniteti Himarjot i te ciles eshte drejtor ekzekutiv dhe qe ka patur rol te rendesishem ne reagimin qytetar ne mbrojtje te pronave Himarjote, ka qene mjaft aktiv publikisht dhe politikisht, sot duke ndare me ndjekesit e tij ne Facebook nje video publikuar nga Gazeta Panorama, ku denoncohej vellai i kandiddatit te se majtes tashme kryetar bashkie ne Diber, shkruan se kjo tregon se kur kultivohet ashash me shumice dhe me para qe vijne nga kjo tregeti e palgjshme blihet vota e qytetareve, tregon se demokracia eshte ne rezik!

Ja tesksti i plote i Neranxit

“Përshëndetje miq! Unë jam një nga njerëzit që kam folur dhe shkruar shumë për dy problemet madhore që shqetësojnë këtë vend super të varfër: e para, paratë që vijnë nga kultivimi masiv i hashashit të cilat përdoren nga kriminelët dhe segmente të politikës të lidhura me to dhe e dyta, problemi serioz i shitblerjes së votës. Sot ka ardhur momenti t’i kopsisim bashkë këto dy probleme, për të arritur në një konkluzion: Demokracia në këtë vend është në rrezik! Kemi prekur fundin!”

Share: