Home KRYESORE Shkresa/ Rektori i UT-së: Studentët të kthehen në mësim

Shkresa/ Rektori i UT-së: Studentët të kthehen në mësim

Rektorati i Universitetit të Tiranës i bën thirrje studentëve t’i japin fund protestës dhe t’i rikthehen procesit mësimor në fakultete.

Në njoftim e publikuar këtë të premte, Rektorati i UT kërkon nga studentët të ulen në auditore, ndërsa njofton shtyrjen e afatit për shlyerjen e tarifës së studimeve.

Gjithashtu, Rektorati njofton edhe zëvendësimin e orëve mësimore të humbura për shkak të protestës.

 

Share: