Përhumbur….!!!

9 November, 2015 0

Nga Perparim Kabo Livadhi fëmijërisë më kishte humbur Zbrita me hapa të lehtë në qilarin e muzave Mu be se zgjova luledelet e dikurshme Me…

Freri…

7 November, 2015 0

Nga Petraq Risto Kalin e plakur e vranë, pastaj ia hoqën frerin “Ngatërruam rradh딝 - tha njëri. Frerin e vjetër ia vunë një kali të…

Buze zjarrit…

1 November, 2015 0

Nga Alban Bala Aty ku flaka shkruan sytë e tu me te gjelbër, Aty ku fytyra përkund dritën ne ninulla, Ku buzët kane erën e…

Kapriço mungese…

1 November, 2015 0

Nga Aleksandër Cipa Sot je një mungese e dëshiruar, Pa kohe dhe pa kalendar qëndrofsh! Unë jam asket i fshehur ne gjelbërim Dhe Robinsonin e…

Si e ke shpirtin…?!

29 October, 2015 0

Nga Perparim Kabo E nisa këtë pyetje si e ke shpirtin sot Grija e qiellit më provokoi të pyesja si është shpirti yt?! Gri më…

Familja…

28 October, 2015 0

Nga Artur Nura Ecim në jetë, nuk është rrugë me asfalt, të gjithë mbeten larg, ti më je pranë. Fëmijët aurelojnë jetën tonë, mbretëri e…

Refugjati

25 October, 2015 0

Nga Ilir Kalemaj I endur dritë-hijeve të ndërgjegjes së paqetë, vulë-humbur, si njeriu pa hijen e vet. Endet në rrjetën e merimangës që e zhyt…

Shikimi…

25 October, 2015 0

Nga Perparim Kabo Si rrymë ajri malli i grimcuar vrapon Unë mbetem në duart e tua prej ajri i pafuqishëm Qafosem me ditët tona ndarë…